Посланици / екип

Image

Марина Грозданова

Марина Грозданова е преподавател, психолог и обучител. И най-вече вдъхновител. От 2008 г. се съсредоточава върху изграждане на емоционална зрялост и устойчивост на характера, подобряване на взаимоотношенията и подпомагане на себепознанието на учениците, семействата и педагозите, с които работи. Заразителният ентусиазъм и щедростта, с които споделя знанията си, са впечатляващи. С присъщата си любознателност, тя непрестанно обогатява методите си на преподаване към ученици и колеги. Сред най-любимите ѝ занимания са изкачването на планини, каяците, киното, книгите, рафтинга и пътуването.

Image

Даниела Златева

Съпруга, майка и любител на природата, Даниела Златева е пример за това колко важен е осъзнатият избор. Икономист по образование, тя става учител по душа, а след това по квалификация. Интересът ѝ към алтернативни образователни методи я отвежда в магистратура по „Начална педагогика”. Записвайки първия си семестър, се запознава с екипа на фондация „Благотворител” и става участник в програма „Добродетели”. Казва, че тя преобръща към добро всичко, което се случва в последствие в кариерата ѝ. Щастлива е, че може да преподава това, в което вярва. Води часове по добродетели на четвъртокласници, а скоро след това става начален учител. Дани е възприела професията си като мисия и я следва с много ентусиазъм, креативност и постоянство.

Image

Румяна Божкова

Децата имат очи да виждат магията, защото я търсят. Това, което можем да направим за тях, е да им помогнем да изградят здрави корени и силни крила, споделя Румяна Божкова. Опитът, натрупан през 35-те години сред децата, я е научил, че учителят с мисия е като тетива, която изстрелва децата напред. Руми не спира да се променя, да учи и да търси нови предизвикателства. Доказателство е програма „Добродетели”, в която участва повече от 3 години. Години, изпълнени с много смях, разбиране и грижа към децата, и белязани с усещането за свързаност и принадлежност към една програма, към един екип, един модел.

Фондация Благотворител

Очакваме вашите препоръки на:

office@blagotvoritel.org
+359885 414 038
София, ул. "Панайот Волов" № 11

Бързи връзки

Търси